chechiUltima etapă a Ligii a III-a a aruncat-o pe Europa-Crișul Chișineu Criș pe poziția a X-a a clasamentului seriei a V-a. Conform regulamentului stabilit la începutul campionatului, acest loc înseamnă salvarea de la retrogradare, însă ultimele zvonuri venite dinspre Casa Fotbalului converg spre o restructurare imediată a eșalonului trei, iar poziția grupării de pe Crișul Alb e retrogradabilă.
Daniel Cherecheși, cel care o va reprezenta pe divizionara a treia la Adunarea Generală de astăzi, este încrezător în viitorul echipei sale. „Sincer, nu am nicio emoție despre ceea ce se va decide sâmbătă. Federația, sau mai bine spus afiliații ei vor lua decizia normală. Eu zic că vom juca și din vară în Liga a III-a”, a afirmat vicepreședintele „alb-albaștrilor”.
Joi seara, Cherecheși a luat loc în tribuna arenei din Sebiș, acolo unde juca una dintre echipele ce aveau s-o depășească în clasament pe Europa – Crișul. Seso Câmpia Turzii a câștigat în „fieful” Naționalului, iar pe „oficialul” clubului de pe Criș l-a amuzat un aspect. „M-a distrat atitudinea crainicului de la Sebiș. Încuraja ambele echipe cu același patos, iar la final i-a felicitat pe cei de la Câmpia Turzii pentru că au scăpat de la retrogradare. Nu sugerez nimic, doar că am fost amuzat de ceea ce am auzit”, a mai spus Daniel Cherecheși.
În fine, acesta este satisfăcut de parcursul echipei sale în acest retur: „Eu zic că băieții și-au făcut bine treaba, am câștigat destule puncte în condiții cu totul și cu totul speciale. Se știe că lotul l-am format pe fugă, cu două zile înainte de primul meci oficial, ca să nu mai vorbim despre cele 3-4 meciuri în care am fost dezavantajați clar de arbitri. Și să nu uităm că am jucat toate meciurile pe teren, iar acesta e un motiv în plus de mândrie pentru noi”.

Recomandările redacției