sirbuSocial-democraţii arădeni au fost ieri, îmbrăcaţi la patru ace. Oamenii le aş­teptau pe  Corina Creţu şi Daciana Sârbu. Cele două europarlamentare au fost prezente la Arad pentru a lua pulsul organizaţiei, dar şi pentru a pregăti oa­re­cum startul pentru  ale­ge­rile europarlamentare. Am­bele doamne au poziţii foarte confortabile pe listele de candidaţi,  ceea ce înseam­nă că un nou mandat de Bru­xelles va fi doar o problemă de timp.
Daciana Sârbu a spus că prioritar în Parlamentul European  „va fi continua­rea proiectelor pe  dome­niile agricultură, sociale şi o hrană sănătoasă”.
Mai vocală, Corina Creţu s-a folosit şi de calitatea de vicepreşedinte al PSD pentru a expune câteva dintre punctele strategice pentru viitor. „Vizăm un procent  de  35% din voturi la nivel naţional, dar cred că şi o ţintă de 40% este un obiectiv realiza­bil.  Asta ne va conferi şi o pondere mai accentuată în grupul socialist european”.
La capitolul  asumări imediate, deputatul Dorel Căprar preşedintele PSD Arad a spus că la Arad „obiectivul este de 30 % dintre voturi la proxi­mele alegeri”.  Alianţa cu UDMR a fost apoi pusă pe tapet, ea fiind catalogată drept necesară pentru a avea o majoritate în Parlament.

Recomandările redacției