pistruDeputatul Eusebiu Pistru a fost propus de către filiala arădeană a PD-L pentru a ocupa o funcţie în cadrul conducerii naţionale a democrat-liberalilor. Decizia a fost luată în cadrul ultimei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean al PD-L, desfăşurată la finele săptămânii trecute.
Până nu demult, singurul arădean care era în conducerea centrală era senatorul Constantin Igaş, care a spus că nu s-a decis deocamdată dacă va candida pentru un nou mandat. „În cadrul şedinţei BPJ s-au stabilit delegaţii care vor reprezenta filiala arădeană la şedinţa Consiliului de Coordonare. Vor fi 18 delegaţi din partea Aradului. Domnul Falcă l-a propus pe domnul Pistru pentru a candida la o funcţie de conducere şi nu a avut nimeni nimic de obiectat. Domnul Pistru nu era prezent la şedinţă, dar bănuiesc că a luat cunoştinţă de propunere”, a spus Constantin Igaş.
Acesta a explicat că în ceea ce-l priveşte nu a luat încă o decizie vizavi de candidatura la o funcţie de con­ducere în PD-L la nivel central, dar a spus că se va consulta cu co­legii şi va decide zilele următoare. „Candidaturile se pot depune până în data de 4 aprilie la cabinetul domnului Vasile Blaga, întrucât deocamdată nu avem alt for de conducere stabilit. Voi lua, zilele următoare, o decizie vizavi de candidatura mea”, a mai explicat senatorul Igaş.

Recomandările redacției