rugbyCel mai interesant meci al etapei a treia din cadrul Diviziei Naţionale de rugby este programat sâmbătă, cu începere de la ora 10,00, pe terenul din Sânicolau Mic. CSU Arad primeşte vizita fostei echipe de Superligă, Poli Agro Iaşi, astfel că studenţii se aşteaptă la cel mai greu meci al debutului de sezon.
Ovidiu Şerban cere de la jucătorii săi mai multă determinare şi concentrare, trupa moldavă fiind neînvinsă după două runde, la fel ca şi RC Stejarul Buzău.
„Ne aşteaptă un meci foarte greu, acum depinde doar de băieţi cât vor fi de motivaţi. La Năvodari s-a resimţit lipsa mea, nu au fost o echipă, plus că am înţeles că s-au şi certat între ei. Am mai spus-o, nici o echipă nu are pretenţii în acest sezon, singura care are vânturi în cap este Buzăul, Iaşiul dacă avea pretenţii rămânea în Superligă, nimeni nu a dat-o afară de acolo. Dar pentru a juca în Superligă trebuie să ai multe atuuri. Nu am ce schimbări să fac pentru acest meci, contez pe un lot format doar din 25 de jucători, dintre care şase sunt sub 18 ani” ne-a declarat Ovidiu Şerban.
După două runde, CSU Arad ocupă locul cinci în Divizia Naţională, cu un total de patru puncte, la cinci distanţă de liderul Stejarul Buzău.
Până acum, studenţii nu au acumulat puncte bonus, dispunând pe teren propriu cu 12-8 de Bucovina Suceava şi fiind învinşi săptămâna trecută pe litoral, în faţa Năvodariului, scor 24-34.

Recomandările redacției