Mihai Oțelea este un tânăr de 25 de ani, care în data de 4 decembrie a venit în vizită la fratele său, care locuiește pe strada Ursului din Arad. În jurul orei 17.00, în proximitatea blocului nr. 2 de pe aceeași stradă, tânărul a fost înconjurat de mai mulți indivizi care l-au amenințat cu un ciocan din fier. Unul dintre ei, cel care deținea și ciocanul, i-ar fi spus lui Mihai: „Chiar dacă te omor, nu fac nicio zi de pușcărie pentru unul ca tine. Scap, pentru că am bani“. Se pare că vorbele agresorului nu sunt departe de adevăr, pentru că, după ce l-au lovit cu ciocanul în cap și l-au călcat în picioare, agresorii sunt în continuare liberi, deși se cunoaște identitatea lor. „Vorbim aici despre un caz deosebit de grav, care se putea solda cu moartea unui om. Având în vedere că telefonul victimei a fost luat de către unul dintre agresori, fapta este încadrată la tâlhărie. Din ce se poate observa pe camerele de supraveghere, Mihai Oțelea a fost înconjurat de patru persoane, care l-au amenințat cu un ciocan din fier. Din cele patru persoane, tânărul a fost bătut cu bestialitate doar de către două. Destul de grav mi se pare și faptul că, deși la fața locului au venit două echipaje ale poliției și o salvare, camerele de supraveghere nu au fost ridicate până în data de 7 decembrie, iar asta datorită cererii exprese a victimei, prin intermediul meu, a avocatului său. Ori vorbim aici de o faptă deosebit de gravă, în urma căreia agresorii sunt în continuare în libertate“, ne-a declarat Alexandru Pantea, avocatul victimei.

Numărul indivizilor care l-au atacat sau amenințat pe tânărul de 25 de ani venit în vizită la fratele său este incert. Din declarațiile lui Mihai Oțelea, ar fi fost cinci agresori. Indiferent însă că vorbim de cinci, patru, doi sau chiar un singur agresor, este destul de grav faptul că după trei zile de la comiterea unei fapte care ar putea fi ușor încadrată la tentativă de crimă, nu s-au ridicat nici măcare camerele de supraveghere din zonă. „Mai mult decât atât, suntem în data de 8 decembrie, urmează weekendul, iar mie nu mi-a luat nimeni nicio declarație. Absolut niciun polițist nu a venit să mă întrebe ceva despre agresori, pe care îi știu pe fiecare în parte, cu nume, cu tot. Nu m-a întrebat nimeni despre ce s-a întâmplat acolo. Luni vor fi deja șapte zile de la incident și pe nimeni nu interesează. Între timp, după ce am ieșit din spital, eu m-am adresat avocatului și am fost să îmi scot certificat certificat medico-legal. La secția de poliție am fost chemat doar pentru a-mi ridica telefonul care între timp a ajuns acolo. Altceva nimic, ne-a spus Mihai Oțelea.

După ce a fost bătut și pus la pământ, tânărul a fost lăsat acolo de către agresori, care au plecat liniștiți. Un bărbat care se afla în apropiere a sunat la 112.

 • I.A. spune:

  Cautati pe portaljust.ro in cate dosare penale cu fapte de violenta figureaza „victima” cu calitatea de inculpat…
  La cate batai a dat, ma mir ca nu s-a intors roata mai devreme. I-ati facut un portret de cetatean model, victima a sistemului, dar sa stiti ca situatia nu sta deloc in felul asta.

 • Maria spune:

  Din care am auzit a terorizat intreaga strada in ultimul timp.Oamenii spun ca e acelasi care se arunca in fata tirurilor pe Ursului( a fost stire) pentru a simula accidente si a lua bani. Din fotografiile de pe Facebook se vede ca e sportiv, inalt si bine facut. Probabil a provocat si s-a lasat batut ca sa devina victima si sa mai scoata niste bani. Sunt familarizati politisti din Vlaicu cu numele de Otelea Mihai. Oamenii vorbesc ca acum o saptamana a spart alimentara de pe Ursului si a furat si scule de la muncitori dintr-o curte( chiar un ciocan de plastic cu care se lauda ca a fost lovit)

 • Anonim spune:

  Ți-ai găsit nașu bă băiatule!!! Câți oameni ai bătut, lăsat în comă, furat, etc!! Karma!!!

 • Vaslooi spune:

  Hotul striga „hotul!”.
  Sa ii numesti „salbatici” si pe el si pe fratele lui e putin spus. Au dovedit amandoi de multe ori ca se ridica laa nivelul renumelui zonei din care provin… Vaslui…
  Nu e cazul sa ii plangem de mila…

 • Matei spune:

  Avocat de cacat :))))) minti ca handicapatul si asa o sa te ajute Dumnezeu
  Preferi sa minti si sa sti ca bagi oameni nevinovati in poveste dar sa ti faci tu 15 milioane si sa l lasi liber pe mihai care poate peste iti va talhari copilul, nevasta sau chiar pe tine, asa sa ti ajute Dumnezeu
  Si ce plm de avocat scrie stiri in loc sa se lupte in instanta?
  Fac rost de peste 100 de declaratii impotriva criminalului de mihai otelea
  Toti il stiu
  Te lupti cu vantul
  Puscarie si tu si mihai
  Jegosi ordinari
  Sper sa ti vina copilul acasa batut si talharit de agresori precum el acasa. Sa vedem cum iti faci tu dreptate dupa
  Gunoiule!

  • Mirel spune:

   E avocat stagiar care s-a gandit sa isi faca un nume.Pacat! In preajma sarbatorilor acesti frati supranumiti Mardare fac si mai multe scandaluri si provoaca batai.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției