Un nou video cu o filmare în care o fată din județul Arad este agresată este greu de privit. Din informațiile pe care le avem se pare că este vorba despre elevi de la Sebiș. Iar o parte dintre cei agresați sunt din trupa de dansuri populare.

Pe filmare se vede cum practic o fată este trântită la pământ într-un mod brutal.

Bătaia a avut loc în urmă cu câteva zile, iar în această dimineață, se pare că va fi o întâlnire la care vor participa și părinții celor implicați. Din informațiile neoficiale pe care le avem se pare că este vorba despre bulling.

Pe surse am aflat că fata trântită la pământ și băiatul care este amenințat sunt verișori, iar agresoarea este mai mare decât ei. Astfel de episoade ar mai fi avut loc.

ATENȚIE imagini cu impact emoțional!

UPDATE: Mădălin Herbei purtător de cuvânt al Poliției Arad a declarat:

Lasă un răspuns

  • Anonim spune:

    Fata care a trântit-o pe fata aceea la pământ are niste probleme psihice,știu pentru că am fost 7 ani cu ea in clasa,până anul trecut când a fost lăsata repetenta și am scăpat de ea. Fetele erau în aceași clasa și acum fata agresată s a mutat la școala din Chisindia din cauza aceastei întâmplari.

  • Petre spune:

    Acest oraș de o frumusețe aparte, cu oameni de omenie, este din ce în ce mai mult într-o degradare a instituțiilor statului iar școală nu putea fi ocolita… Toate instituțiile au fost luate pe persoana fizica de dnii Feies și acoliții acestora. Din păcate acest lucru se va perpetua mulți ani încă…

  • Radu Alexandru Hord spune:

    Felicitări. Sunt Prof dr ing diplomat Radu Alexandru. Viata familiei de DASCĂLI HORD ESTE LEGATA DE LICEUL DIN SEBIȘ. RUȘINE DIRECTORILOR, RUȘINE TUTUROR DASCĂLILOR. PLECAȚI ACASĂ INCAPABILILOR. RUȘINE.

Recomandările redacției