Un bărbat de aproximativ 40 de ani se află în stare gravă la spital, după ce în data de 30 septembrie, o soferiță neatentă l-a lovit pe acesta când traversa intersecția.

Cazul petrecut luna trecută a fost tratat cu multă discreție, nefiind mediatizat de autorități. Totul s-ar fi petrecut într-o intersecție din zona Podgoria, în apropiere de stația Caius Iacob, când victima se afla la semafor. Din informațiile pe care le deținem, biciclistul aștepta la culoarea roșie a semaforului, iar când s-a făcut verde a înaintat în intersecție, când a fost lovit de șoferița care, cel mai probabil, a forțat culoarea roșie a semaforului.

Cel lovit este un arădean de aproximativ 40 de ani, brancardier al Spitalului Județean, care în momentul în care a fost lovit se întrepta către casă, unde îl aștepta băiețelul acestuia.

Din nefericire, starea bărbatului nu este deloc bună, în momentul de față fiind încă în spital, în stare critică.

De asemenea, am cerut informații oficiale din partea reprezentanților IPJ Arad, care până la această oră nu ne-au transmis decât faptul că ,,există date, dar care nu pot fi comunicate. Urmând ca luni să primim o actualizare concretă a datelor”.

Asteptăm cu nerăbdare ziua de luni pentru a vedea ce spune IPJ-ul despre accidentul deosebit de grav care a avut loc luna trecută.

Totodată am cerut date din partea reprezentanților Spitalului Județean Arad cu privire la starea pacientului, însă din nou va trebui să așteptăm până când pacientul va da acordul în scris că este de acord să i se publice date despre starea lui.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției