Articol scris de Sorina Dragomir

Este posibil ca elevii să se bucure de o vacanță de vară mai lungă decât anii precedenți, fiindcă senatorul Liviu Pop , fost ministru al Educației, va depune un proiect legislativ care prevede ca începutul anului școlar să fie stabilit pentru a treia zi de luni din septembrie.

Senatorul PSD a creat un sondaj pe una dintre rețelele de socializare, în care întreabă internauții dacă sunt de acord cu propunerea legislativă. Dintre cele 4.000 de persoane, aproximativ 85% au răspuns afirmativ.

„Săptămâna viitoare vreau să depun o propunere legislativă de completare a Legii Educaţiei Naţionale prin care să se fixeze începutul anului şcolar în a treia zi de luni din septembrie”, scrie Liviu Pop, pe contul personal al unei rețele de socializare.

Ministrul interimar al Educaţiei, Valer-Daniel Breaz, a decis ca prima zi de cursuri din anul şcolar 2019-2020 să fie luni, 9 septembrie. Deși, premierul Viorica Dăncilă ceruse prelungirea vacanței de vară cu o săptămână, motivând că este decizia patronatelor de turism

  • Cum să aparțină decizia de începere a anului școlar patronatelor din turism, Doamne iartă-mă?!

    „premierul Viorica Dăncilă ceruse prelungirea vacanței de vară cu o săptămână, motivând că este decizia patronatelor de turism”

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției