relatii-cuplu-plapumaÎn zilele noastre ajungi să cunoşti cele mai multe persoane pe Internet. Site-urile de socializare sunt ultra-folosite în acest scop şi probabil şi tu ai cunoscut mai mulţi bărbaţi prin intermediul online media. Dar mai ţii minte cum era pe vremea când cunoşteai oameni în offline? Mai ştii cum să te comporţi ca să-l faci pe el să vină la tine?

Zâmbeşte-i

Chiar dacă bărbaţii vor să pară cei mai tari, cei mai macho, atunci când vine vorba să se ducă la o femeie, cei mai mulţi dau înapoi speriaţi. Dacă nu simte că tu ai vrea ca el să vină să-ţi vorbească, probabil nu o va face, însă ce l-ar putea încuraja este un zâmbet frumos, sincer, venit chiar din partea ta.

Cu prietena ta

E distractiv să ieşi în oraş cu prietenii – a se înţelege şi bărbaţi – dar din când în când ar fi bine să-i mai laşi pe acasă şi să te distrezi doar cu prietena ta cea mai bună. Chiar dacă te consideră foarte drăguţă, nu se va apropia de tine când eşti înconjurată de multe prieteni sau de alţi tipi. Aşa că dacă vrei să cunoşti un bărbat în oraş, ieşi doar cu prietena ta cea mai bună.

Sursa:  Unica.ro

 

Recomandările redacției