pdl 1La finele săptămânii trecute, s-a desfăşurat la Bucureşti şedinţa de alegere a conducerii centrale a PD-L, structură ce mai lipsea pentru completarea întregii echipe de după ale­gerea lui Vasile Blaga în fruntea partidului. Doi arădeni, parlamentarii Igaş şi Pistru, au candidat pentru nişte funcţii „subţiri”, departe de ceea ce aştepta Gheorghe Falcă, cel care clama în repetate rânduri importanţa filialei arădene a PD-L şi forţa pe care o are la Bucureşti. În ceea ce-l priveşte pe sena­torul Constantin Igaş, acesta a fost vicepreşedinte în mandatul trecut. Acum Igaş va fi președinte al Comisiei de dezvoltare locală și rurală, iar Eusebiu Pistru va fi secretar executiv regional- zona Arad-Timiş-Hunedoara-Caraş.
În urmă cu mai bine de o săptămână, Gheorghe Falcă l-a propus pe Eusebiu Pistru, în cadrul unei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean Arad, pentru a candida la una dintre funcţiile de vicepreşedinte.
Cei patru prim-vicepreşedinţi au fost aleşi: Anca Boagiu, Liviu Negoiţă, Dorin Florea şi Andreea Paul Vass.
Ca vicepreşedinţi ai PD-L au fost aleşi: Radu F. Alexandru, Roberta Anastase, Sulfina Barbu, Alin Tișe, Gheor­ghe Ștefan, Raluca Turcan, Cristina Dobre, Ioan Oltean, Mircea Hava, Alin Popoviciu, Marian Jean Marinescu, Bogdan Cantaragiu, Alexandru Nazare, Romeo Raicu, Cezar Preda și Ioan Bălan.

Recomandările redacției