falub3În timp ce marea parte a grupărilor ligii secunde s-au întors deja la treabă, unele dintre ele având chiar şi două săptămâni de pregătire în spate, UTA se scaldă în ape tulburi. În ideea ca finanţatorul Giovanni Catanzariti să găsească soluţii de continuitate, echipa „textilistă” şi-a amânat de două ori reunirea, ultimul termen fiind ziua de luni.
Însă, cel puţin Adrian Falub nu agreează o începere forţată a activi­tăţii. „Noi încă sperăm ca preşedintele să aibă veşti bune pentru noi, altfel nu văd cum să ne reunim şi luni. Pe lângă importanta problemă a salariilor restante, mai există şi cele ce ţin de cazarea şi masa jucătorilor. Ce să le spunem acestora dacă starea de incertitudine persistă? Situaţia ar deveni foarte grea dacă nu am demara antrenamentele nici luni. Şi aşa suntem deja în urmă cu pregătirea faţă de alte echipe, orice zi de întârziere ne încurcă şi mai mult”, a recunoscut antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”, care va reveni sâmbătă, la Arad pentru a discuta cu cărţile pe faţă ce urmează a fi de făcut la gruparea din Calea Aurel Vlaicu.
În tot acest timp, utiştii şi-au reluat antrenamentele pe cont propriu sau, în cazul fotbaliştilor arădeni, la comun cu colegi de-ai lor.
Bineînţeles, această pregătire nu se compară cu cea făcută într-un cadru organizat, cum şi un cantonament de iarnă ar fi necesar în perspectiva unui an competiţional mai important în cea de-a doua parte a sa.

Recomandările redacției