sculici55

Cristian Sculici savurează calificarea la masa verde a echipei sale

Federația Română de Fotbal începe să dea din casă în cazul FC UTA SA. Cu ocazia împerechierilor echipelor pentru turul doi al Cupei României Timișoara, federalii nu au avut de ales și au anunțat neprogramarea grupării lui Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti. Cei doi așa-ziși finanțatori nu au achitat nici acum baremurile de arbitraj restante ce le-au adus pierderea la „masa verde” a ultimelor meciuri din campionatul trecut, așa că „bulgărele” nu se mai oprește.

Dacă la un moment dat, existau speranțe ca echipa arădeană să fie primită măcar în eșalonul al treilea, fiindcă nu s-a întâmplat nimic pozitiv este greu de crezut că fosta divizionară secundă nu va fi condamnată la „purgatoriul” Ligii a VI-a. Din informațiile noastre, chiar astăzi Adrian Marțian a fost în orașul nostru, însă, atâta timp cât dejeanul e la pământ din punct de vedere finaciar, colapsul e iminent.

Prima beneficiară este CS Ineu, formație ce a trecut deja în turul trei al Cupei României. Pe site-ul FRF scrie negru pe alb că partida cu FC UTA SA nu se dispută. „La norocul meu, mă așteptam să picăm cu Sebișul, dar, de data aceasta, lucrurile au mers bine pentru noi. Până la urmă, norocul face parte din viață.Deși, poate, mi-aș fi dorit un meci oficial pentru a vedea cum reacționează băieții, există și avantajul faptului că avem timp suplimenatar pentru a îmbunătăți relațiile de joc și a găsi exact tipul de jucători doriți pe două-trei posturi”, a spus Cristian Sculici.

Antrenorul Ineului ar mai avea nevoie de câte un fotbalist în fiecare compartiment, chiar și la portari, acolo unde Bak ar putea absenta săptămâni bune din cauza accidentării suferite în amicalul cu Bekescsaba.

Recomandările redacției