Rezultat excelent pentru FCC ICIM Arad la primul turneu de 3×3 din cadrul Cupei României la bashet feminin. Toate formațiile angrenate în Liga Națională de senioare au fost obligate să participe atât la Liga Națională de 3×3, cât și la Cupa României.
FCC ICIM Arad a făcut parte la acest prim turneu din grupa D, alături de CSM Târgoviște și ACS SKE Târgu Secuiesc. „Galben-albastrele” au fost reprezentate de Rita Bartok, Anamaria Ciotir, Diana Spinean și Adela Mercea și au avut parcurs excelent în prima zi a turneului. S-au impus în primul meci cu 16-14, cu Târgu Secuiesc și 14-13 cu Târgoviște, după prelungiri. În sferturile de finală, gruparea arădeană a întâlnit Agronomia, din Grupa C, impunându-se la final cu 17-11. Șirul evoluțiilor bune a continuat și în semifinale, acolo unde echipa noastră a trecut la limită, scor 12-11, de Târgu Mureș.
Finala mare a turneului s-a disputat între cele mai bune echipe de la acest turneu: FCC ICIM și CS Phoenix Constanța. Din nefericire, arădencele au cedat duelul cu 12-19 și altfel, termină prima ediție a Cupei Romaniei 3×3 pe poziția secundă.

Recomandările redacției