Fără victorie după patru etape, în grupa roşie a Ligii Naţionale de baschet feminin şi cu două înfrângeri pe teren propriu, FCC ICIM traversează cel mai greu moment de la startul stagiunii. Galben-albastrele nu se regă­sesc de la sfârşitul anului trecut, iar vizita campioanei şi liderului neînvins al campionatului, Sepsi Sfântu Gheorghe, vine cum nu se poate mai prost. Lotul lui Miljan Medvedj e slab valoric, iar plecările americancelor Harrison şi Burdgess au slăbit şi mai mult ICIM-ul, care e aproape descoperită în zona pivoţilor.
Se anunţă o formalitate pentru Sepsi, echipă ce defilează şi în acest an spre un nou titlu de campioană. Hadzovic şi colegele sale încearcă, totuşi, să lase o impresie bună şi mai ales să presteze un joc convingător, ceea ce nu am mai văzut la Arad de prin toamna lui 2018. În cele două meciuri directe din prima parte a campionatului, Sepsi s-a impus de două ori cu 68-58, arădencele oferind de fiecare dată o replică bună.
FCC ICIM – Sepsi se joacă sâmbătă, ora 18:30, în Polivalentă. Etapa a V-a a grupei roşii mai programează, în week-end, următoarele meciuri: CSM Târgovişte – Olimpia Braşov şi CSM Satu Mare – Universitatea Cluj-Napoca, ambele sâmbătă, ora 19.
În clasament conduce Sepsi, 24 de puncte, urmată de Satu Mare, 22, Târgovişte şi Braşov, ambele cu 21 de puncte. FCC ICIM e pe locul 5, 17 puncte, urmărită de Phoenix Constanţa şi Univ.Cluj, ambele cu 15 puncte.
Foto: baschetarad.ro

Recomandările redacției