Galleria AradGalleria Arad dedică luna februarie iubirii. O lună în care poți să îți surprinzi partenerul de viață cerând-o de soție sau cerându-l, de ce nu, de soț. Galleria Arad vă pune la dispoziție un ofițer de stare civilă care va “oficializa” relația printr-un certificat de căsătorie, valabil pentru 24 de ore.
Între 11 și 14 februarie, respectiv 23 – 24 februarie, îndrăgostiții își pot exprima sentimentele în fața altarului lui Elvis Presley. Cununia va fi oficiată de un preot pe un fond acustic special, mirii avându-l drept martor al evenimentului pe însuși regele rock’n’ roll-ului sub forma unei statuete.
Pentru cei care nu vor să se căsătorească dar vor să îi arate omului drag cât de mult îl iubește, Galleria Arad a pregătit o alternativă: transmiterea unor mesaje speciale. Ei trebuie să vină la infodesk-ul de la etajul II al mall-ului, până în 24 februarie, să își scrie mesajul, pe care Galleria îl va posta pe pagina oficială de Facebook. Mesajele cu cele mai multe “like-uri” primite vor fi recompensate cu produse de la Sephora.
“Galleria suntem toți”!

Recomandările redacției