lipovaDouă dintre echipele cu pretenţii din eşalonul patru arădean s-au duelat în prima rundă la Lipova. Ambele echipe erau prospăt promovate şi-şi doreau un debut cu dreptul. Mai motivate şi inspirate au fost gazdele, ce s-au impus prin golul lui Petrilă, din minutul 75.  Deşi îşi punea speranţe într-un rezultat pozitiv al echipei sale, Gheorghe Feieş nu se declară supărat ci: „Vă spun sincer că m-am bucurat de bucuria Lipovei. Oraşul, autorităţile şi sponsorii, dar mai ales Marius Grad, un băiat de mare ca­racter, meritau un debut cu dreptul. Am văzut bucuria lor sinceră de la finalul meciului şi am uitat pe loc de prestaţia modestă a băieţilor noştri. Probabil, dacă am fi fost în formulă completă şi aici mă refer în special la absenţa fundaşilor centrali titulari, Moise şi Neacşu, dar şi a lui Cristi Feieş, care era suspendat, sau am fi folosit ca Pâncota, la Apateu, şapte fotbalişti de la prima echipă, altul era deznodământul. Dar, repet, nu sunt necăjit, a fost doar prima etapă, iar Lipova a meritat victoria din toate punctele de vedere”, a precizat primarul Sebişului.
Acesta mai spune că şefii clubului sunt pregătiţi să mai facă un ultim efort pentru întărirea primei echipe, care intenţionează să tragă din nou la promovare în Liga a II-a.
„Deocamdată ne vedem de treabă, însă, în funcţie de concluziile amicalului din weekend în compania Bihorului, s-ar putea să mai umblăm la componenţa lotului. Am auzit şi eu că antrenorul ar mai dori una-două întăriri, rămâne de văzut dacă mai sunt necesare. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că cine vine acum la echipă va fi în urmă cu pregătirea, aşa că trebuie să fim atenţi. Păcat că avem câţiva fotbalişti importanţi cu probleme medicale, sperăm să-i recuperăm măcar pentru debutul campionatului”, mai spune Feieş.

Recomandările redacției