feiesLiderul seriei a V-a în eșalonul trei a plecat cu stângul în noul an. Fără jucătorii cu nume din prima parte a sezonului, Oșorheiul părea victimă sigură pe malul Crișului Alb, însă tabela a înghețat la 0.
„Sunt foarte supărat, nu am jucat aproape nimic. Au venit aproximativ 800 de spectatori la meci să vadă fotbal și să asiste la o victorie a favoriților, dar au plecat dezamăgiți. Majoritatea suporterilor și chiar o parte a conducerii doresc schimbarea antrenorului în urma meciului de astăzi, dar cred că vom mai avea răbdare cu Mihai Petcuț. Pentru asta, însă, el trebuie să înțeleagă că atitudinea lui se răsfrânge asupra echipei. Pur și simplu nu gășește calea să-i motiveze, să-i conecteze ca lumea pentru un meci oficial, practic continuă să nu aibă reacție la problemele echipei, așa cum s-a întâmplat cu ocazia celor cinci meciuri fără victorie de la finalul turului. Jucătorii au valoare individuală, pregătire s-a făcut ca lumea, doar cu partea pedagocică și motivațională stăm prost”, consideră Gheorghe Feieș.
Primarul Sebișului nu prea este de acord nici cu formula de echipă, respectiv schimbările făcute pe parcurs. „Chiar nu-mi dau seama cum un fotbalist ca Bozian a fost lăsat pe banca de rezerve, iar echipa a terminat meciul în teren cu Galea și cu alți fotbaliști din linia a doua. Să nu se uite că obiectivul nostru este promovarea și nu întinerirea echipei. Cred că s-a uitat acest aspect, altfel nu-mi explic de ce s-a început meciul cu 4 juniori și am terminat cu 5-6. Vreau să precizez că vorbesc ca un simplu suporter, nu în altă calitate”, a mai punctat preșe­dintele de onoare al „alb-albaștrilor”.

Recomandările redacției