feiesConducerea grupării de pe malul Crișului Alb a digerat cu greu eșecul de la Pâncota, însă asta nu-l împiedică pe primarul Sebișului să-și păstreze fair-play-ul, dar și umorul. „Când pierzi atât de clar nu poți fi fericit, însă, până la urmă, nu a depins de noi, oficialitățile locale. Noi ne facem datoria susținând cum putem activitatea echipei. La 0-5 am sesizat două lucruri principale. În primul rând, echipa a fost nepregătită psihologic și tactic, iar vina e a antrenorului, iar în al doilea rând, nici conducerea nu mi s-a părut să fie foarte apropiată de jucători și antrenor. Ea ar trebui să se implice mai mult în viața echipei, să știe tot timpul de ce au ei nevoie și eventual să-i sprijine sau să-i ajute să ia unele decizii. În fine, nu pot să trec peste faptul că jucătorii și antrenorul Pâncotei au fost mult mai motivați și inspirați. Îi felicit și nu pot să uit că majoritatea dintre ei au activat la clubul din Sebiș. Inclusiv Dan Cuedan, care, de această dată, a câștigat clar duelul cu Mihai Petcuț. A contat puțin și prestația arbitrului, care a împins puțin din spate formația gazdă, dar nu s-a pus niciun moment problema echipei mai bune”, a punctat Feieș.
Precizând că își exprimă părerea în calitate de susținător al activității echipei din postură de primar al Sebișului și nu de membru al conducerii administrative a clubului, Gheorghe Feieș spune că nu-l vede prea bine pe antrenorul echipei. „Mihai Petcuț a avut o șansă pe care începe să o rateze. Putea obține rezultate mai bine la Criș și acasă, cu Oșorhei, ca să nu mai vorbesc de meciul de la Pâncota. E adevărat, a avut și ceva probleme de lot odată cu absențele lui Albert și Botiș, dar putea așeza altfel echipa. Poate era cazul să joace cu doi atacanți, nu s-a orientat prea bine de această dată. Nu știu dacă se vor lua ceva măsuri după acest meci, conducătorii decid. Au fost cu toții la Pâncota, inclusiv domnii Pistru și Leah, toți trebuie să se implice mai mult”, a adăugat președintele de onoare al Naționalului.
Feieș nu a pierdut ocazia să-i felicite și pe șefii Șoimilor. „În special domnul Pavel Piroș, dar și restul au organizat ireproșabil acest meci. Îi așteptăm cu prietenie la anul la Sebiș, promit că păstrez scobitorile pe care mi le-au oferit lângă pâine. Sau, cine știe, poate la vară facem o mutare și schimbăm patronii între ei…”, a încheiat primul edil al Sebișului.

Recomandările redacției