feies.gheorgheTerminând pe poziția secundă în seria a V-a în Liga a III-a și sesizând problemele unei părți a divizionarelor secunde, Național Sebiș a făcut cerere de intrare în eșalonul doi. Fără să primească un răspuns scris, gruparea de pe malul Crișului Alb a rea­lizat că nu va accede în ante-camera elitei, dar, conform spuselor lui Gheor­ghe Feieș, și-a dat seama că nu este dorită acolo nici măcar de „verișorii” de la Șoimii Pîncota.
„Am încetat să mă supăr de la fotbal, mi-am dat seama că nimeni și nimic nu merită să pun unele lucruri la suflet. Am aflat că nici măcar Pavel Piroș, președintele celor de la Șoimii Vladimi­rescu, după localitatea unde se află sediul clubului, nu ne susține demersul în cadrul Ligii Profesio­niste 2. În loc să fim uniți și mai puternici pentru binele fotbalului arădean, noi suntem dezbinați. Asta e, ne vom vedea fiecare de drumul nostru și vom vedea cine are de câștigat pe termen lung”, spune primarul Sebișului.
Referindu-se și la lotul pentru noua stagiune, preșdintele de onoare al Naționalului spune că, deocamdată, achizițiile au fost sistate și asta pentru că: „Directorul nostru spor­tiv, Augustin Păcurar, a fost în concediu la Mocrea și nu s-a prea ocupat de găsirea unor jucători buni. Dar, chiar și așa, suntem acoperiți pe toate posturile, antrenorii au jucători buni la dispoziție  și vom mai transfera fotbaliști doar dacă apare vreo oportunitate specială până la finalul acestei luni”.
În ultimele zile, sebișenii au mers pe „pistele” Radu Mărginean și Dodo Digbeu, dar niciuna dintre ele nu a fost deocamdată concretizată.

Recomandările redacției