cd-suport-cerceiCu totii avem prin casa obiecte pe care nu vrem sa le aruncam, dar nici nu le mai folosim si asa ajungem sa le mutam prin diferite colturi din casa. Pentru a evita sa iti transformi casa intr-un depozit, ia in seama sfaturile urmatoare. 

Dintr-un simplu CD si suportul sau poti realiza un suport pentru cercei. CD-ul trebuie gaurit din cativa in cativa centimetri si apoi lipit de suportul sau si gata, arata Oddee.

Vechile rachete de tenis nu mai sunt bune. Nu ai ce sa mai faci cu ele, dar nici nu vrei sa le arunci. Atunci fa din ele o oglinda vintange perfecta pentru hol.

racheta tenis oglinda

Tot din rachetele de tenis poti face un suport pentru cercei.

racheta tenis suport cercei

De-a lungul anilor ai tot adunat nasturi in cutia din dulap si nu le-ai gasit niciodata o intrebuintare? Iti oferim noi o idee. Lampadarul tau poate fi inveselit cu ajutorul nasturilor.

lapadar cu nasturi

Modalitati inventive de a reutiliza sticlele din plastic (Galerie foto)

Cheile de care nu mai ai nevoie nu trebuie sa ramana aruncate intr-un sertar. Pot fi transformate intr-un pandantiv de epoca doar cu ajutorul unor pietre semipretioase sau perle.

cheie pandantiv

Cartile trebuie pastrate intacte, insa o agenda mai veche nefolosita poate deveni locul tau secret. O poti transforma intr-un suport pentru scrisori sau chiar pentru bijuterii sau bilete secrete. Trebuie sa lipesti primele foi de coperte, dar si foile intre ele, insa doar la margine. Nu este nevoie sa lipesti paginile intregi. Apoi deseneaza un dreptunghi si taie foile.

 

SURSA: http://www.ziare.com

Recomandările redacției