La data de 07.08.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat o propunere de arestare preventivă către Judecătoria Arad care a fost admisă și a dispus arestarea inculpatului pentru 30 de zile. Astfel, inculpatul I.N.C. este în prezent cercetat sub măsura arestului preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, fapta constând în aceea că, în noaptea de 02/03.08.2023, cu ajutorul complicelui S.T., a escaladat poarta de la curtea unui imobil din orașul Pecica, după care a pătruns în interiorul imobilului, pe un geam, iar în interiorul unei camere a găsit-o pe persoana vătămată R.R., în vârstă de 73 ani, căreia i-a smuls de la gât un lanț din aur de 14K.

Activitățile de cercetare penală au fost efectuate sub îndrumarea procurorului de caz de către lucrători din cadrul I.P.J. Arad – Serviciul de Investigații Criminale.

 

  • Rusu Mariana spune:

    Pe vremea răposatului ,Ceaușescu ,asemenea persoane certate cu legea erau fotografiate,puse la gazetă,duse in piață,urcate pe masă sa-i vadă publicul,erau legi aspre.Acum legea se aplica pe sprânceană ,din păcate !

    • Ana Suciu spune:

      Foarte adevărat și corect comentariu ! Acum ți-e frică să trăiești în propria casă ! Ce-i certați cu legea au mai mari drepturi că oamenii de rând ! Rușine pentru ROMÂNIA ! In ce hal am ajuns ! 😭😭

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției