gladdenVeste sfâșietoare pentru clubul galben-albastru. Cu o zi înaintea duelului al doilea cu CSM Satu Mare din semifinalele campionatului na­țional, Suzana Milovanovic a primit cutremurătorul anunț că fosta ei colegă din 2007-2008, campioană a României cu echipa galben-albastră, s-a stins în urma unui accident rutier.
Extrema americană a decedat, vineri în urma unui accident rutier. Gladden se întorcea de la un meci pe care îl jucase echipa la care activa ca antrenor secund, echipa liceului din Creekside. „Se comporta extraordinar cu fe­tele. Pasiunea sa pentru baschet le-a inspirat să iubească acest sport, și să încerce să ajungă să îl practice la un nivel înalt”, a spus antrenorul principal al echipei din Creekside, Paula Williams.
„Este o veste cât se poate de tristă. Calificarea în finală o să o dedicăm Aliciei”, a spus Marcel Urban, președinte Univ Goldiș ICIM.
Dumnezeu să o odihnească!
* Aseară, fetele lui Dan Moraru și ale Cristinei Ciocan au disputat al doilea duel cu sătmărencele pentru calificarea în finală. Partida s-a încheiat cu scorul de 65-57 pentru gazde. Vom reveni cu amănunte în numărul de mâine al ziarului nostru.

Recomandările redacției