Toată lumea știe, că prea mult alcool poate duce la acțiuni violente, agresive. În cazuri fericite, nimeni nu este rănit. Totuși, mai sunt și cazuri în care aceste acțiuni se soldează cu victime.

Duminică dimineața, în jurul orei 04:00, la un local de pe incinta Ștrandului Neptun, a avut loc o întâmplare nefericită: un bărbat de 29 de ani și-a accidentat soția cu o armă. Se pare că aceștia se aflau la o petrecere, când dintr-o dată, bărbatul s-a urcat într-un taxi și a plecat . S-a întors cu o  armă asupra sa, una de tip airsoft cu bile de cauciuc. Această armă, pe care se presupune că ar fi luat-o de acasă, nu este supusă autorizării.  Bărbatul s-a întors pe ștrand și a început să tragă cu arma, în toate părțile posibile. În urma acestei nebunii, bărbatul a reușit să își rănească soția în zona feței. Din fericire, aceasta nu a fost grav rănită și este în afara oricărui pericol.

Motivul pentru care bărbatul a recurs la astfel de acțiuni violente a fost gelozia. După spusele acestuia, soția  s-ar fi uitat și la alți bărbați, reușind astfel să îl facă gelos.

La fața locului au fost solicitate mai multe echipaje ale poliției, care au reținut bărbatul pentru 24 de ore și l-au introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Polițiștii arădeni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatului i s-a întocmit un dosar penal.

În cele din urmă, tânărul a fost eliberat din arest, în cazul său fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Recomandările redacției