Două goluri în două zile pentru Florin Gîlcă

Două goluri în două zile pentru Florin Gîlcă

Galben-albaștrii au încheiat stagiul de la Moneasa odată cu meciul de la Ineu. A fost a doua confruntare pentru băieții lui Costel Bogoșel în tot atâtea zile, după cea cu Sebișul.

Ca și împotriva echipei lui „Știli” Abrudean, Gloria a fost nucă tare. Florin Gîlcă a deschis scorul din lovitură liberă, apoi „am fost egalați dintr-un penalty inventat, a fost doar o călcare pe minge, dar se întâmplă. După un minut, am primit gol din nou, iar pe cădere fizică accentuată a noastră pe al treilea. După pauză a fost echilibru, am marcat prin Gherghel, din penalty, și s-a încheiat 3-2 pentru Ineu. Am făcut un meci bun spre foarte bun, cât ne-a ținut prospețimea”, a relatat Costel Bogoșel.

Antrenorul principal al Gloriei a început cu Vaida – Topai, Wild, Blănaru, Hulbăr – Sg. Popa, Gherghel, Gîlcă, Filimon – Țugui, Măgulean. Au mai jucat: D. Dan, Berari, Petra (5 minute doar, s-a accidentat), Pirtea, Pocol, Matei, Avram. Accidentat în meciul cu Sebiș, Claudiu Ban a lipsit.

„Suntem foarte obosiți după cantonament, am prins timp ploios la Moneasa, iar acum am avut parte de două meciuri în două zile toride. Avem liber până marți după-amiază. Ne rămân două săptămâni până începe campionatul, perioadă în care încercăm să ne găsim prosprețimea și totul va fi OK”, a adăugat fostul jucător de la UTA și ACU Arad.

Miercuri, Gloria se duelează cu Victoria Zăbrani, echipa fostului ei antrenor, Leo Pința. Sâmbătă vine rândul unei noi confruntări cu echipă de mai sus, Șoimii Pîncota.

Recomandările redacției