Schwarzenegger_PatrickLucrurile au luat o întorsătură urâtă pentru fiul celebrului Terminator…

Aflat sâmbătă la petrecere cu prietenii în clubul The Sayers, fiul lui Arnold Schwarzenegger, Patrick, a fost dat afară de paznicii localului.

În mod normal, Patrick, în vârstă de doar 19 ani, nici nu ar fi avut dreptul să se afle înăuntrul unui club unde poate consuma băuturi alcoolice, însă s-a strecurat cu ajutorul unui act de identitate fals, ca majoritatea puştilor teribilişti.

Ironia este că el nu a fost dat afară din pricina vârstei, ci a imaturităţii. Odată văzut înăuntru, Patrick Schwarzenegger s-a purtat foarte nepoliticos cu toţi angajaţii, iar la un moment dat a început chiar să arunce cu cuburi de gheaţă în DJ.

Abia după acest incident bodyguarzii l-au recunoscut şi şi-au dat seama că e minor. Profitând de acest lucru, l-au târât pe micul răsfăţat afară din club, unde acesta a început să prolifereze înjurături şi ameninţări la adresa DJ-ului.

În statul California folosirea unui act de identitate fals atrage după sine o amendă de 1000 de dolari (are papa bani), dar şi un an de detenţie în închisoare…

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției