razvan_fireaDupă ce a defilat alături de manechine consacrate, fiul vitreg al Gabrielei Firea, Răzvan, şi-a început cariera de designer vestimentar.

Fiind un excentric prin definiţie, Răzvan Firea nu s-a ferit niciodată să fie altfel. A fost încurajat dintotdeauna de mama lui Carmen, unul dintre cele mai apreciate modele ale anilor 1980 şi prima soţie a răposanului Răzvan Firea. Primul contact cu moda l-a avut, după cum singur recunoaşte, la vârsta de trei ani, când, după ce nu o mia văzuse pe mama lui de o săptămână, prima lui reacţie a  fost una şocantă: „Când a vrut să mă ia în braţe, eu am împins-o şi i-am spus: În halul ăsta mergi tu pe stradă?”

De atunci, Răzvan Firea a defilat alături de modele consacrate în străinătate, abordând atât stilul masculin, cât şi pe cel feminin, acesta fiind motivul pentru care a fost numit „androginul perfect”. Nici stilul de acum al tânărului Răzvan nu este unul obişnuit, dimpotrivă. El şochează cu fiecare apariţie. „Dacă în România oamenii se mai uită ciudat după mine, la Paris, de exemplu, sunt apreciat. Mă opresc oamenii pe stradă să mă întrebe de unde mi-am cumpărat ţinutele”.

Tânărul designer s-a axat pe produse de nişe, pe care le vinde nu numai pe plan internaţional, ci şi în ţară, unde a îmbrăcat persaone celebre din showbiz-ul autohton. Următorul lui proiect, pe care îl desfăşoară împreună cu fostul manechin Nelly Năstase, este acceptarea ţinutelor lui într-un lanţ de magazine exclusiviste din Viena.

Răzvan Firea nu a dorit să vorbească despre relaţiile cu mama lui vitregă, Gabriela Vrânceanu Firea, însă a recunoscut că asocierae cu aceasta nu i-a adus nici un beneficiu.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției