La două zile după despărțirea oficială de UTA, Florin Iacob a fost prezentat oficial de noua echipă, Corvinul Hunedoara. Fostul căpitan al UTA-ei, care a jucat peste 140 de partide în cei cinci ani petrecuți la Arad, va evolua în divizia secundă, dar și în preliminariile competițiilor europene alături de formația hunedoreană.

Iacob se va reîntâlni la Corvinul cu mai mulți foști coechiperi de la UTA, Denis Hrezdac, Roger Junio și Desley Ubbink, ultimii doi sosind tot în această vară sub comanda lui Florin Maxim. Și Cristian Blaga, portar alături de care Iacob s-a antrenat în ultimele zile la Arad, va reveni la Corvinul.

Divizionara secundă i-a mai transferat în această vară pe Sergiu Buş (Politehnica Iaşi), Ion Cărăruş (CS Mioveni) și Alexandru Gîrbiţă (Viitorul Pandurii Târgu Jiu). dar și patru tineri jucători nigerieni, Goodnews Ibuchi Chukwu (mijlocaş, 18 ani), Odejobi Toheeb Babatunde (fundaş central, 18 ani), Otega Jimmy King (atacant, 18 ani) şi Taiye Abolaji Rasaq (mijlocaş defensiv, 18 ani).

Lasă un răspuns

Recomandările redacției