Lovitură totală pentru Dănuț Lupu. Ar putea să ajungă după grații după ce a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare.

Sentința nu este definitivă. Lupu a atacat decizia la Curtea de Apel București, iar următorul termen este pe 7 iunie.

Lovitură totală pentru Dănuț Lupu

Dănuț Lupu are mari probleme cu legea. Fostul fotbalist a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a fost prins în mai multe rânduri conducând fără permis.

Magistrații au luat această decizie după ce fostul dinamovist nu mai are permis de conducere de 20 de ani, atunci când acesta i-a fost anulat, potrivit gândul.ro.

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile cu executare. De-a lungul timpului, acesta ar fi încercat să susțină examenul de mai multe ori, dar nu a reușit să treacă de proba teoretică.

Fostul fotbalist a făcut contestație la Curtea de Apel București (CAB), judecătorii urmând a o analiza pe data de 7 iunie 2023.

„Da, în primul rând regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău, și martorii au declarat același lucru. Acum, știți cum e în viață, chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… Până la urma urmei e greșeala mea. (…) Vă dați seama că vin după un H1N1, după COVID, am avut probleme și cu inima. Mergem înainte, n-avem ce să facem, a declarat Dănuț Lupu”,  pentru Gândul.

Lupu a mai avut probleme cu legea, iar acum trebuie să execute pedeapsa cea mai grea. Magistrații au revocat amânarea unei condamnări mai vechi, de 6 luni de detenție, pronunțată la 23 iulie 2020, de către Curtea de Apel Galați. Astfel, fostul mare jucător va fi nevoit să stea după gratii 7 luni și 10 zile.

Sentința nu este însă definitivă.

sursa: sportbull.ro

 

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției