FCSB ar putea rămâne în această iarnă fără unul dintre portari. Crescut la Arad, de Atletico și apoi de UTA, Cristi Bălgrădean are oferte din Cipru și ar putea fi lăsat să plece. Bălgrădean a fost criticat în mai multe rânduri de Gigi Becali, iar contractul fotbalistului orginar din Sânicolau Mare cu „roș-albaștrii” expiră în iunie 2020.
Astfel, Becali ar putea schimba strategia pentru partea a doua a sezonului. Deși a anunțat că mai caută doar un fundaș, eventual un atacant, patronul FCSB ar putea fi nevoit să își activeze oamenii de legătură și în privinta unui portar.
Presa din Cipru anunță că mai multe echipe sunt pe urmele lui Bălgrădean. „Portarul Cristian Bălgrădean a trezit interesul mai multor formații cipriote. Va pleca portarul de 31 de ani pentru prima oară din România? Sunt șanse mari, iar Cipru e o destinație probabilă”, scriu jurnaliștii ciprioți.
În Liga 1, goal-keeperul de 31 de ani a jucat în tricourile celor de la Dinamo, Unirea Urziceni, CSU Craiova, Concordia Chiajna și, din februarie 2018, la FCSB. Pentru UTA a jucat în Liga a II-a în sezonul 2009-2010, fiind transferat în curtea „câinilor roșii” de către Sandu Ion, care-l cumpărase la Gloria
și-l dăduse împrumut în „alb-roșu”.

Recomandările redacției