dumitru-pirosMijlocașul de picior stâng care în tur a jucat pentru UTA va apăra culorile Șoimilor Pâncota în a doua parte a sezonului. Robert Dumitru (19 ani) a ajuns, în weekend, la o înțelegere cu Pavel Piroș, conducătorul Șoimilor Pâncota.
Fotbalistul a debutat în Liga I la Pandurii Tg. Jiu în urmă cu doi ani, iar la Arad a ajuns vara trecută. Dumitru n-a jucat însă în alb-roșu, dar asta nu pentru că nu ar fi avut valoare, ci pentru că a căzut la mijloc în conflictul – stins acum – dintre Eugen Trică şi Adrian Marţian.
La Pâncota s-a bucurat și de recomandarea lui Adrian Rusu, pe care l-a avut coleg în orașul lui Constantin Brâncuși. Jucătorul e al șaptelea transfer al iernii, după Maghici, Gado, Suciu, Iovan, Brozbic și Nica.
Robert Dumitru a debutat sub comanda lui Dan Cuedan sâmbătă dimineață, cu ocazia amicalului câștigat cu 11-2 în fața juniorilor lui Atletico pregătiți de Cristi Păcurar. „La începutul acestei săptămâni se încheie perioada de transferuri, dar s-ar putea să mai apară o surpriză în lot, pe ultimul metru!”, a dezvăluit Pavel Piroș.

Recomandările redacției