Dorel Mutică a considerat că sunt suficiente cinci săptămâni de pregătire pentru ca Victoria Zăbrani să reintre în forma ce a arătat-o în prima parte a stagiunii 2019-2020 a Ligii a IV-a Arad. Formația „alb-roșie” e prima în clasament și va încerca să rămână acolo până se vor trage inclusiv concluziile play-offului.
Echipa s-a reunit luni seară, la lumina reflectoarelor Arenei „Josef Scheirich”, iar înainte de a trece efectiv la treabă a ascultat vorbele primarului comunei.
„Mă bucur că ne revedem sănătoși la această primă întâlnire a anului, sper că toată lumea s-a întors din vacanță cu tonusul refăcut și cu multă poftă de muncă la începutul acestei campanii de pregătire. Personal îmi doresc și vă doresc ca munca, disciplina și unitatea grupului să fie factorul esențial în programul vostru de pregătire. Suntem alături de voi vă susținem din toate punctele de vedere pentru a vă putea continua munca și rezultatele excepționale pe care le-ați obținut până în acest moment. Această treaptă a podiumului pe care ați ajuns creează responsabilități mai mari pe care trebuie să le onorați. Eu sunt convins că sunteți capabili și vă stă în putere să realizați acest lucru, vă urez succes!”, a spus, conform victoria-zabrani.ro, Marian Toader, care a participat apoi și la o ședință ad-hoc a Consiliului de Administrare al clubului
La prima ședință de pregătire a anului, Mutică a avut destui absenți. Kocsis, Vasii și Vasilca au fost la muncă, Hodan are probleme medicale, iar Cornea a lipsit pur și simplu. Prin urmare, au răspuns comenzilor doar 14 fotbaliști, printre care și singura noutate a iernii la Zăbrani, atacantul Vasile Mașniță. „Din păcate, nu am avut lotul complet la reunire, sper să fim mai numeroși la antrenamentele de miercuri și vineri. În această săptămână, trecem prin procesul de readaptarea a organismului la efort, după care mărim intensitatea pregătirii. Sigur, dorim să mai întregim actualul lot, suntem în discuții cu câțiva jucători, dar nimic concret. În rest, ne așteaptă o săptămână viitoare cu antrenamente zilnice, în care sunt incluse și două jocuri de pregătire: miercuri, cu UTA Elite 19 a lui Sandu Gaica și sâmbătă, cu Frontiera Curtici”, a precizat Dorel Mutică, la finele primului antrenament al anului condus la Zăbrani.
Golul lui Ioan Pașcu din prelungirile partidei de la Felnac face din Victoria lider al primului eșalon județean cel puțin până la primăvară. Anul începe oficial pentru „roș-albi” cu duelul împotriva celor de la Păulișana Păuliș, singurii care au bătut liderul în campionat în acest sezon.

Recomandările redacției