francescuCS Ineu a început slab sezonul, principala cauză a celor trei înfrângeri (aici punem la socoteală și meciul de Cupă de la Sînmartin) fiind lipsa de experiență a componenților lotului. „Oficialii” clubului și-au asumat acest lucru, însă chiar înaintea primei etape de campionat s-au trezit într-o situație neplăcută. Doi dintre fotbaliștii experimentați, Francescu și Răduț, au plecat de la Ineu, „închizătorul” fiind chiar căpitanul echipei.
Conducerea grupării de pe Crișul Alb a și oficializat des­părțirea de cei doi fotbaliști, reziliidu-le contractele. „Ei nu au mai dorit să continue cu noi, nici noi cu ei, așa că dragoste cu sila nu se poate. Din păcate, des­părțirea s-a petrecut într-un moment nepotrivit, chiar înaintea startului de campionat, dar ne vom descurca și fără ei. Sigur, debutul de sezon a fost puțin nereușit, dar asta numai fiindcă am avut parte de multe debuturi în acest eșalon. O să încercăm să rezolvăm din mers lucrurile, dar, totodată, vrem să începem să adunăm și puncte”, a precizat Adrian Palade, președintele executiv al clubului zărăndan.
Revenind la disputa de vinerea trecută, dincolo de meritele echipei din Becicherecul Mic, una omogenă și valoroasă la acest nivel, zărăndanii au plătit tribut multor erori defensive de curtea școlii. „Ar fi culmea să mai căutăm scuze la acest scor. Îmi asum înfrângerea și mă pun la dispoziția conducerii. Rezultatul este rușinos, orice alte comentarii sunt de prisos”, a precizat antrenorul Cristian Sculici.
Ineuanii nu mai au timp de regrete după 0-8 la Becichercul Mic, căci la finalul săptămânii o găzdu­iesc pe FC Hunedoara, echipă ce
s-a împiedicat în weekendul trecut de formația din Turceni.

Recomandările redacției