ancaCu victorii pe linie în retur și înconjurați de aceeași liniște prezentă de când Mihai Sîrbuț e conducător, „grănicerii” lui Radu Anca sunt în așteptarea unuia din cele mai explozive meciuri ale returului ligii a patra arădene. Sâmbătă, în orașul de pe graniță descinde CS Ineu, prima clasată având și ea un parcurs similar cu al Curticiului în 2013.
Și interesant e că zărăndanii au jucat cu adversarul pe care curticenii urmau să-l întâlnească runda următoare! Trupa lui Adrian Abrudean a învins, în ordine, UTA II (1-0), Turnu (6-1), Zăbrani (7-0), Banatul (10-0) și Șofronea (3-0). La rândul ei, Frontiera a trecut de Păuliș (1-0), UTA II (1-0), Turnu (3-1), Zăbrani (5-1) și Banatul (4-1).
„Noi sperăm să vină și a șasea victorie consecutivă, cu toate că știm că va fi mult mai greu, întâlnim o echipă mult mai bună decât precedentele. Dar moralul e foarte bun, iar jucătorii au devenit încrezători după toate aceste victorii. Clar, Ineul e echipa favorită, e pe primul loc, are fotbaliști experimentați și bani mult mai mulți decât noi. Toate atuurile sunt în favoarea lor, dar noi jucăm fiecare meci să-l câștigăm”, atenționează Radu Anca, bucuros că și-a recuperat golgeterul, pe Petru Măgulean, care a lipsit o perioadă din efectivul Frontierei pentru că a fost plecat la muncă în străinătate: „E în formă bună, a și marcat în ultimele meciuri, sperăm să dea gol și sâmbătă!”
Altă mișcare pozitivă în angrenajul Curticiului a fost cooptarea lui Sebas­tian Huțan în echipa tehnică. Cel care a apărat la UTA, Sheriff Tiraspol, Dinamo Moscova, FC Vaslui, Liberty Salonta sau Universitatea Cluj a fost nevoit să abandoneze fotbalul prematur din cauza accidentărilor și a venit alături de colegul și prietenul său Anca. „Lucrăm foarte bine împreună, chiar mă bucur că am reușit să-l aduc. Sper să mai colaborăm și un nivel mai ridicat”, a conchis antrenorul principal al Frontierei.

Recomandările redacției