furtUn bărbat a anunţat autorităţile la numărul de urgenţă 112, că i s-ar fi furat mai multe bunuri din locuinţă.

Poliţiştii de la Poliţia Comunală Vinga au depistat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt de pe raza localităţii Vinga.

Poliţiştii au fost sesizaţi în acest sfârşit de săptămână, de către Florin L., despre faptul că o persoană i-a sustras din locuinţă, trei telefoane mobile şi un portmoneu cu acte şi bani.

În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, depistarea lui Petru S., de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în timp ce se afla în locuinţă împreună cu victima, cel în cauză, ar fi profitat de neatenţia acesteia şi ar fi sustras de pe un corp de mobilier şi dintr-un sertar, trei telefoane mobile şi un portmoneu ce conţinea acte şi suma de 150 de lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber. Cercetările continuă.

Recomandările redacției