La sfârșitul acestei săptămâni, echipele de futsal ale clubului Șoimii Șimand au disputat meciuri în competițiile în care sunt angrenate.

În liga a doua de seniori, șimăndanii au fost înfrânți cu 15-6 în deplasare la Târgu Mureș, de către echipa locală, CSM. În contul oaspeților au marcat antrenorul – jucător Daniel Mărcuș (4 goluri), Micula, Ciornei și Tomuța. Pentru Șoimii au jucat: Năstase – Ghergheș, Ciornei, Mărcuș, Sechel (formula de start) + Buruiană, Micula, Tomuța, Ujoc, Găleancu și Onaca. Șoimii au o victorie și o înfrângere după două etape iar în runda viitoare, pe 16 octombrie vor primi vizita celor de la Metropolitan Ișalnița.

Din fericire, lucrurile au stat invers în campionatul național U19, acolo unde Șoimii Șimand a învins cu 4-1 pe teren propriu, pe CFR Timișoara, prin dublele reușite de Ujoc și Cordoș. Formula gazdelor a fost Năstase – Ujoc, Tomuța, Găleancu, Cordoș + rezervele Ille, Trif, Borod, D. Albu, Andru. Tinerii „șoimi“ au două victorii din tot atâtea partide iar în runda viitoare vor juca, pe 16 octombrie, la Deva, cu ACS West.

Recomandările redacției