expozitie_galleria_aradÎn cadrul unui parteneriat ce se derulează până în anul 2015, Galleria Arad lansează o serie de evenimente susţinute de National Geographic.

În intervalul 15 mai – 30 iunie, Galleria arad găzduieşte, în premieră pentru Arad, o expoziţie iconică a National Geographic. Arădenii vor avea posibilitatea să admire 50 de fotografii unicate, care reflectă  situaţii de viaţă,  frumuseţea umană şi mai ales minunile naturii.

“Evenimentul este unul de amploare, nu prin dimensiune, cât prin importanţă. În imagini, National Geographic reuşeşte să determine privitorul să păşească pe tărâmuri regăsite la mii de kilometri distanţă de noi, prin ele descoperindu-le farmecul, fără a se folosi însă de cuvânt. Imaginile surprinse prin obiectivul unor specialisti în artă fotografică, îi oferă acestuia prilejul de a descoperi o altă faţă a lumii, surprinsă printr-o altă abordare. Privirea  unui om,  saltul unui animal,  o rază de soare sunt aspect reale şi fantastice în acelaşi timp. E o expoziţie care merită văzută”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Imaginile pot fi admirate zilnic, între 15 mai – 30 iunie în Galleria Arad, între orele 10.00-22.00. Vizita poate avea loc individual sau în grupuri organizate. Intrarea este liberă.

 

 

 

Recomandările redacției