PALESTINIANS-ISRAEL-GAZA-FESTIVAL

Concerte, ateliere de creaţie, show-uri de magie, plimbări cu poneiul – de asta vor avea parte cei mici, timp de două zile. Galleria Arad a pregătit un program deosebit pentru 31 mai şi 1 Iunie, de Ziua Copilului.

Arădenii de toate vârstele sunt aşteptaţi duminică, 31 mai, de la ora 18.00, la un concert Alex Velea și Antonia – eveniment cap de afiş al celor două zile de sărbătoare. Cei mici vor fi răsfățați începând cu ora 11:00, când vor putea să participe la ateliere de creație, pictură pe față și modelare de baloane în cadrul RoboLand, cel mai mare parc de distracții dintr-un centru comercial la nivel regional.

Vor fi prezente şi personajele Disney Mickey și Minnie, cu care copiii îşi vor putea face poze. După-amiaza va continua începând cu ora 16:00, cu un show de magie de excepție la Scena Talentelor, copiii dar și cei mai mari putând să învețe diferite trucuri de magie cu ajutorul cărora să-și impresioneze prietenii și cunoscuții.

Ziua de 1 Iunie va începe cu surprize și evenimente în cadrul RoboLand. Cei mici vor avea acces gratuit la evenimente. Asociaţia Pony Club Arad va organiza pentru cei mici plimbări călare.

Lista integrală a evenimentelor și surprizelor pregătite de Galleria Arad se regăsește pe pagina de Facebook a centrului comercial: www.facebook.com/GalleriaArad.

Recomandările redacției