Flavius Sabău a menajat mai mulți jucători în meciul de Cupă de miercuri, tocmai pentru a-i avea odihniți pentru deplasarea de la Ocna Mureș. Iar elevii săi
s-au achitat bine de sarcini și s-au impus cu 5-1, victorie care îi duce pe lipovani pe primul loc în serie.
Deschiderea de scor a venit rapid, la prima fază periculoasă a meciului, când Rusu a înscris după o acțiune bună a lui Sulea. Lipovanii și-au mărit avantajul în minutul 40, când același Sulea l-a lansat pe Trabalka, acesta a driblat portarul și a înscris simplu. Gazdele au avut o șansă mare de a reduce din diferență când Bercu a făcut henț în careu, dar Drăgan a lovit bara din penalty-ul acordat. Ocazia s-a răzbunat și Lipova avea să conducă cu 3-0 la pauză: Trabalka a reușit dubla din pasa lui Poiană.
Tot oaspeții au înscris primii și în repriza secundă, Sulea marcând de la marginea careului mare după o combinație cu Trabalka. Gazdele au redus din diferență în minutul 78, când Man l-a surprins pe Filip cu un șut de la distanță. Trabalka a închis tabela la 1-5 patru minute mai târziu, fostul atacant al lui Dinamo reușind hat-trick-ul.
Cele trei puncte îi duc pe elevii lui Sabău pe primul loc, iar etapa următoare vor înfrunta Deva pe teren propriu.
Formații:
Lipova: Filip – Savin, Calvin, Bercu (Vasiu 46), Filimon (Burlă 75) – C. Poiană, Dobrean (Pașcu 65), S. Popa, D. Rusu (Stoin 70) – Sulea, Trabalka.
Ocna: Clipici – Gut, Căt. Ivașcu, Csegoldi, Sandor – Șimandi, Cimpoiesu, Man, Gherman – Drăgan, Domșa
Arbitri: Roxana Recorean – Emerci Tocai, Adrian Epure ( toți din jud. Sibiu).

Recomandările redacției