falca-burleanuTrei pași îi mai despart pe roș-albi de promovarea în liga secundă. Proiectul prin care UTA trăiește – după dezastrul care a pus punct aventurii din liga secundă în urmă cu an – merge conform concepției, iar primarul Gheorghe Falcă a transmis un semnal pozitiv din partea autorităților locale în ceea ce privește viitorul clubului.
„UTA este finanțată de către Primărie atât cât s-a cerut în proiect de către cei care au întocmit proiectul. Dacă UTA va promova într-o ligă superioară, se va întocmi un alt proiect și clubul va primi bineînțeles o sumă mult mai mare, adică necesară supraviețuirii în liga a II-a. Des­pre implicarea celorlalți sponsori, vă rog să-i întrebați pe aceștia cum au contribuit și cum vor contribui pe viitor”, a spus primarul duminica trecută, după meciul echipei Citizens, pentru care a evoluat în partea a doua.
Gheorghe Falcă s-a referit și la lucrările de la Stadionul „Francisc Neuman”, subiect fierbinte printre suporterii utiști: „În ceea ce privește evoluția modernizării stadionului UTA, aceasta este în grafic. Nu se va micșora numărul de locuri, se va schimba și gazonul, doar hotelul și câteva anexe poate nu vor fi terminate la timpul potrivit. Dar folosirea pentru competiții a stadionului va fi posibilă la termenul contractului”.
Ioan Hamza 

Recomandările redacției