feiesNațional Sebiș a început cu dreptul campionatul și e gata pentru confruntarea de la Chișineu-Criș, localitatea arădeană care beneficiază acum de fotbalul ligii terțe odată cu adoptarea Europei Alba Iulia.
Gheorghe Feieș, numărul unu al Naționalului și președintele de onoare al grupării de pe malul Crișului Alb, anunță că nu privește meciul ca pe un derby arădean. „Eu sper fie un meci frumos, să se joace fotbal, mai ales că nu e o miză efectivă prea mare. Nici pentru noi, dar nici pentru ei, nu sunt foarte importante punctele, ambele echipe își vor atinge obiectivele fără probleme. Nu văd acest meci ca un derby, ne bucurăm doar că cei de la Criș, pardon, Europa Alba Iulia, au ambiții pentru liga a treia”, a spus edilul din Sebiș.
Va fi și o întâlnire a sebișenilor cu Lucian Ciba, cel care a fost în curtea lor mai multă vreme, începând cu anul promovării în eșalonul al treilea. Ciba a acceptat propunerea Crișului de a prelua banca tehnică în această iarnă. „Noi am vrut să-l adoptăm la un moment dat, ne-am deschis sufletul, dar el a ales o altă cale. Oricum, nu sunt supărat pe el, fiecare cu drumul lui acum”, i-a transmis Feieș. De asemenea, între Sebiș și Chișineu-Criș a apărut, cu puțin timp înaintea returului, un diferend pe marginea fundașului Albert Alexandru. Partea Naționalului susține că nu are nicio implicare în conflictul jucător – Chișineu Criș: „Conducerea Sebișului nu are nicio treabă, e o problemă personală între jucător și cei de acolo, dacă există una”, a opinat Feieș, care s-a declarat satisfăcut de modificările petrecute în tabăra sa: „Mă bucur că în prima etapă au fost la un moment dat pe teren șase juniori, ne asigură că avem un viitor. Atmosfera e mult mai bună decât în tur, s-au făcut exact achizițiile ce au ridicat valoarea și caracterul acestei echipe”.
Altfel, pentru meciul de sâmbătă, antrenorul Mihai Petcuț poate conta pe brazilianul Rodriguez, dar lipsește Alin Coțan, suspect de ruptură fibrilară.

Recomandările redacției