mandacheDivizionara secundă West Olympia Phoenix şi-a încheiat prematur aventura din acest sezon. Echipa pregătită de Gheorghe Mandache a câştigat ultimul meci din serie, 52-40 cu Phoenix Corona Braşov, dar a ratat calificarea la turneul semifinal, unde merg Vabova Sfântu Gheorghe şi învinsa de sâmbătă a arădenilor.
WOPAR plăteşte tribut debutului de campionat, când a pierdut primul meci pe teren propriu.  „Din păcate a ieşit mai rău decât ne-am aşteptat, asta pentru că am fi vrut mai mult, să participăm şi la faza a doua, dar greşeala noastră a fost în primul meci, când am pierdut cu echipa din Sfântu Gheorghe. Eu le mulţumesc băieţilor pentru acest sezon şi pentru victorie şi sper să învăţăm din greşeli. În momentul de faţă ne lipsesc grupele de băieţi, pentru că echipa este formată în majoritate din foşti jucători, se pare că la ora asta atât se poate”, spune antrenorul WOPAR, Gheorghe Mandache.
Între timp, conducerea clubului a depus un memoriu la federaţie, în care sunt menţionate o serie de nereguli şi încălcări ale regulamentului comise de adversare. Astfel, WOPAR încă mai speră la calificare, dar şansele sunt teoretice şi destul de reduse. „Cert este că noi am jucat toate meciurile în Sala Polivalentă, cu toate instalaţiile necesare, în timp ce în cele patru deplasări am fost nevoiţi să jucăm în săli care nu ştiu cât erau de regulamentare sau omologate. Noi ne-am făcut treaba ca şi organizare, acum rămâne la latitudinea celor de la federaţie, ei vor decide”, a adăugat Mandache.

Recomandările redacției