saplacanGheorghe Săplăcan (PSD) şi-a început, joi, activitatea în Consiliul Local Municipal Arad după declararea ca vacant a locului ocupat de Gheorghe Ghilinţă, care şi-a dat demisia din forul legislativ al oraşului.

Gheorghe Săplăcan a fost investit în funcţie după depunerea jurământului, după care a adresat câteva cuvinte aleşilor locali.

“Vă mulţumesc pentru votul în unanimitate pe care mi l-aţi acordat. Sunt român şi sunt mândru că sunt român. Sunt arădean şi sunt mândru că sunt arădean. Nu am venit pe picior de război în Consiliul Local Municipal. Vreau să am o activitate constructivă, să fac tot ce pot pentru cetăţenii municipiului Arad, şi pentru cei care m-au votat şi pentru cei care nu m-au votat. Asta, pentru că suntem aici în slujba cetăţenilor”, a spus Săplăcan, după care, înainte de a-şi începe activitatea a dat mâna cu toţi colegii din consiliu.

Gheorghe Săplăcan va face parte din Comisia de Urbanism, Protecţia Mediului şi Turism a Consiliului Local Municipal.

La finalul şedinţei de joi, Glad Varga (PDL) a anunţat, în plen, că de la 1 august nu va mai activa în Consiliul Local Municipal, după ce şi-a depus demisia.

“Vreau să mulţumesc domnului primar, domnilor viceprimari, doamnei secretar, consilierilor locali pentru îndrumările pe care mi le-au dat de-a lungul celor doi ani în care am activat ca şi consilier, pentru susţinere şi pentru buna colaborare”, a spus Glad Varga, pentru ultima dată, din postura de consilier local.

În luna august urmează să fie validată ca şi consilier local Adriana Chirilov (PDL), care va intra în consiliu pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Glad Varga.

 

 

Recomandările redacției