olari sala evenSpuneam nu de mult, citându-l pe Ștefan Muscă, primarul din Olari, despre iminenta finalizare a unei săli de evenimente și întruniri, realizată la parterul unui edificiu mai mare realizat „prin sponsorizarea majoritară a directorului combinatului CAI, Dimitrie Muscă, cu sprijinul parohiei Olari și al administrației“.
Preciza atunci edilul din Olari că de Paști sigur va avea loc primul spectacol aici, ceea ce s-a și materializat dar… în după-amiaza celei de-a doua zi de Paști. Firește nu a lipsit cunoscutul ansamblu local de dansuri „Ghiocelul“.
„Spectacolul a fost deosebit și la el au participat peste 250 de spectatori – sala fiind plină până la refuz. Au evoluat însă și artiști va­loroși. Astfel, alături de ansamblul nostru «Ghiocelul» – tinerii fiind înveșmântați, tot în premieră absolută, cu noile costume populare achiziționate – au mai încântat pu­blicul din Olari ansamblul «Mărun­țelul» din Arad, formația lui Gabi Bârsăuan, precum și soliștii Lucian Crișan, Monica Groza, gabi Bârsăuanu. Ca invitat a fost solistul Lele Crăciunescu. Cele peste trei ore cât a ținut spectacolul au trecut ca și cum n-ar fi fost“, a descris succint evenimentul edilul din Olari.

Recomandările redacției