Ghirlandele festive de Crăciun au început să fie montate în Bârlad deşi afară sunt aproape 30 de grade şi vara abia s-a sfârşit. Reprezentanţii municipalităţii susţin că este o situaţie normală, deoarece un singur muncitor trebuie să se ocupe de întreg oraşul, transmite Mediafax.

Reprezentanţii Primăriei Bârlad, din judeţul Vaslui, au declarat că muncitorii au început deja montarea luminilor festive în oraş încă de la final de vară, deoarece compania care se ocupă de acest aspect nu are experienţă şi nici foarte mulţi oameni disponibili.

Montarea luminilor festive a început de acum, deoarece acest lucru trebuie definitivat până pe data de 30 noiembrie. Fiind an centenar, pe 1 Decembrie, luminile trebuie să fie funcţionale. Din cauza faptului că societatea nu are încă experienţă în domeniu, că există o singură macara şi un singur om care trebuie să monteze aceste ghirlande, cei de la CUP au început din timp această activitate, în aşa fel încât să poată termina la timp”, a declarat Adrian Arnăutu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad, conform Mediafax. Acesta a adăugat că, în Bârlad, există aproximativ șase kilometri de acoperit cu iluminat public şi, implicit, cu iluminat festiv.

Recomandările redacției