Fostul mare international roman, Gica Popescu, vrea sa isi salveze scoala de fotbal care ii poarta numele si va scoate din buzunar cateva zeci de mii de euro pentru a achita datoriile catre Fisc.

Scoala de Fotbal „Gica Popescu” urma sa fie executata silit de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) din cauza unor datorii la stat, insa la licitatia organizata pentru a vinde bunurile societatii nu s-a prezentat niciun ofertant.

Paul Raducan, managerul general al scolii de fotbal, sustine ca datoriile catre bugetul de stat, care se ridica la 50 de mii de euro, vor fi platite in perioada urmatoare chiar de catre Popescu.

„Este vorba despre datorii inregistrate la bugetul de stat, la care s-au adunat penalitati foarte mari. De doi ani de zile, de cand sunt eu director, am inceput sa achitam din aceste datorii. Cea mai mare parte din bani va fi platita de Gica Popescu, cu care am avut o intalnire pe aceasta tema in urma cu o luna de zile”, a explicat Paul Raducan pentru site-ul micapi.ro.

ANAF voia sa vanda autocarul folosit pentru deplasarile juniorilor, o autoutilitara, un calculator, o statie de dedurizare si un aparat cu ultrasunete.

Recomandările redacției