Alexandru Albu (27 de ani), a fost un jucător foarte căutat de echipele din Liga 1, în anul 2020. Acesta a ajuns să fie convocat la echipa națională în această toamnă pe data de 4 noiembrie 2020. Selecționerul naționalei de fotbal a României, Mirel Rădoi l-a convocat pe fotbalistul echipei UTA pentru meciurile cu Belarus (amical), Norvegia și Irlanda de Nord (Liga Națiunilor).

Jucătorul este sub formă de împrumut la UTA Arad, însă încă aparţine celor de la Concordia Chiajna. FCSB a avut ocazia să-l cumpere pe Alexandru Albu pentru suma de numai 50.000 de euro, iar acesta este un fotbalist care poate juca atât fundaș central, cât și la închidere.

Alexandru Albu susține că ar fi vrut să facă parte din gruparea roș-albastră, însă nu mai pare dispus să accepte o altă ofertă din partea lui Gigi Becali. FCSB a fost aproape să-l transfere în toamnă, însă fotbalistul a ajuns sub comanda lui Laszlo Balint.

Au fost nişte oferte foarte bune, atractive, care pe mine m-au motivat foarte mult pentru că îmi arată că am o valoare şi că trebuie să muncesc mult mai mult ca să-mi arătat adevărata valoare pentru că ştiu că pot mult mai mult. Pentru mine, FCSB e un capitol închis, nu am de ce să mă gândesc la cei de acolo când eu sunt la UTA. Nu mi se pare normal. Vom vedea pe viitor ce se va întâmpla şi ce vom face. Orice jucător îşi doreşte să ajungă la o echipă cât mai bună şi să se bată şi la campionat. Vreau să câştig campionatul atât în România, cât şi în străinătate”, a declarat Alexandru Albu, pentru Telekom Sport.

Recomandările redacției