in concurs gimnasticaLuna iunie a început cu rezultate foarte bune pentru sportivele de la secţia de Gimnastică aerobică din cadrul Clubului Copiilor şi Elevilor Lipova, acestea adăugând pe lista lor încă o reuşită importantă. Astfel, sâmbătă, 8 iunie 2013, a avut loc la Sala Sporturilor „Victoria” din Arad cea de-a VII-a ediție a Naționalelor de Gimnastică Aerobică „Aerogym”.
La startul competiției au participat 18 echipe din România, plus o asociație sportivă din Oroshaza – Ungaria, în total fiind aproximativ 300 de concurenți.
Clubul Copiilor și Elevilor Lipova a fost reprezentat în cadrul acestei competiţii de către șase sportive de la secția de gimnastică aerobică: Andrada Popescu, Diana Lupulescu, Lavinia Murariu, Roxana Pancan, Diana Florescu, Elisa Suciu, ele fiind coordonate de antrenorul lor, profesor Iosif Papp.
Competiţia a avut o desfăşurare bună, finalul concursului aducând un meritat loc pe podium pentru gimnastele lipovane. Acestea au ocupat locul trei, la secţiunea „trio“ – clasele V-VI şi VII-VIII iar la secţiunea indivi-­ dual clasele IX-XII.
Talentatele sportive lipovane au fost însoţite şi susţinute şi de această dată de profesor Iosif Papp precum şi de părinţi. „În organizarea acestei deplasări la Arad s-a implicat Zoltan Tusa – Preşedinte Clubul Copiilor şi Elevilor Lipova dar şi Primăria Oraşului Lipova, cărora le transmitem mulţumiri speciale pe această cale și le solicităm sprijinul și pe mai departe, la următoarele competiții“ – a spus profesorul Iosif Papp.

Recomandările redacției