Se apropie ziua îndrăgostiților, iar tot mai multe cupluri se pregătesc pentru această zi deosebită. În mod tradi­țional băieții pregătesc cadouri și diferite surprize pentru fetele pe care aceștia le plac. Totuși, am fost surprinși să vedem că nu numai băieții sunt cei care pregătesc cadouri, ci și unele fete au pregătit surprize pentru partenerii lor. Printre cadourile pregătite de fete pentru băieți, se pot număra: ceasuri, accesorii pentru mașină sau chiar parfumuri.
„Nu am pregătit nimic deosebit pentru Ziua Îndrăgostiților. Am de gând să îmi las iubita să aleagă, deoarece așa consider că putem să ne simțim foarte bine. Într-adevăr, am pregătit din timp un cadou pentru iubita mea. Este vorba despre un
lănțișor inscripționat cu inițialele noastre. Sper ca în continuare relația noastră să rămână la fel de frumoasă. Până acum ne-am înțeles extrem de bine și sper să continuăm tot așa“, ne-a povestit Vasile, în vârstă de 24 ani.
„Nu m-am pregătit în nici un sens pentru Ziua Îndrăgostiților. Nici nu am pentru ce, nu am iubit și chiar dacă aș avea, el ar trebui să se pregătească pentru această zi. Prefer ca în 14 februarie să stau în casă la un serial și să îmi comand o pizza. Consider că Ziua Îndrăgostiților este o prostie, adică dacă cineva te place o face zi de zi. Cred că e mult mai romantic să îi oferi flori unei fete într-o zi oarecare, într-o dată stabilită de altcineva“, a declarat Giulia, în vârstă de 17 ani.
„Chiar dacă sunt fată și de obicei băieții pregătesc cadouri fetelor, anul acest am pregătit și eu un cadou pentru iubitul meu. El mi-a oferit de mai multe ori cadouri, fără să fie o zi specială. Am simțit că acum ar trebui să fac și eu un mic gest pentru el, deși sunt convinsă că îmi va cumpăra și el ceva. Multe fete așteaptă cadouri de la iubiții lor ca și cum aceștia sunt obligați să le ofere. Chiar dacă este un gest frumos, ei nu sunt obligați să ofere cadouri, trebuie să o facă doar dacă simt“, ne-a relatat Ioana, în vârstă de 21 ani.

Recomandările redacției