gligorEchipa arădeană s-a reunit joi, dar jucătorii nu au aflat mare lucru despre viitorul lor. Utiştii nu ştiu când îşi vor încasa salariile restante, dacă vor mai fi agreaţi de posibilul nou antrenor şi, în general, ce le rezervă viitorul. La primele antrenamente ale anului au participat numai 15 fotbalişti, printre ei aflându-se şi Alin Gligor. Căpitanul „alb-roşiilor” a fost mai mult decât fair-play faţă de echipa fanion a oraşului său şi asta pentru că de o lună de zile are o ofertă pe masă de la Damila Măciuca, în condiţii financiare mai bune decât pe malul Mureşului. Nu numai că nu şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, ci fundaşul nici nu a presat conducerea pentru achitarea prefe­renţială a restanţelor băneşti.
Gligor pare a şti ce-şi doreşte de la viitor. „Au fost şi dintre cei care au încercat să mă sfătuiască să plec, dar numai eu ştiu cât mi-am dorit să ajung la UTA, iar, acum, că am ajuns aici, nu vreau să mă despart de club. UTA e UTA, sufletul meu e aici şi aş juca în orice eşalon pentru ea, cu condiţia să fiu dorit şi să se rezolve problemele ce ne-ar asigura şi nouă existenţa, ca fotbalişti. Aşa că spun încă odată că vreau să rămân, dar cine ştie ce-ţi rezervă viitorul”, ne-a mărturisit arădeanul.
Considerând, bineînţeles, că echipa ar mai avea nevoie de întăriri pentru a fi la înălţime şi în retur, Gligor nu crede că reunirea tardivă a lotului va fi, neapărat, un dezavantaj pentru retur. „În vară, ne-am antrenat vreo trei luni de zile şi aţi văzut şi dumnea­voastră cu nu am prea început bine campionatul. Acum, dacă ne pregătim mai puţin, poate apare reversul medaliei. Indiferent cum ar fi, suntem datori să fim pregătiţi şi să dăm totul în derby-ul cu Poli”, a adăugat „Tsunami”, care a absentat de la antrenamentul de sâmbătă fiindcă a avut de susţinut un examen la noua facultate pe care a început-o.

Recomandările redacției