gligoralTrupa de lângă Castel și-a revenit rapid după insuccesul de la Șimand și a făcut instrucție cu Bocsigul. Scorul a fost unul de tenis, grație cuplului Alin Gligor – Ionuț Rațiu ce a marcat toate golurile „alb-negrilor”, care au profitat de eșecul Târnovei la
Apateu (0-3) și au mai câștigat un loc pe podium.
Lucrurile au părut clare încă din start. În minutul 4, Gligor a des­chis scorul cu un șut la înălțime de la 16 metri. 15 minute mai târziu, Rațiu a făcut 2-0 după un corner executat de Husar, tabela rotunjindu-se la 3-0 după exact o jumătate de oră. Gligor a punctat din nou, stabilind – practic – scorul pauzei, căci Daneil Mîneran a ratat o ocazie importantă pentru oaspeți.
Repriza secundă a debutat cu Rațiu marcând dintr-un nou corner „marca” Husar, dar și cu reușita de 4-1 a lui D. Mîneran. Diferența de 4 goluri s-a refăcut rapid, căci Gligor a înscris de la 12 metri după autul de margine al lui Lăcătuș. Apoi, gazdele au slăbit ritmul și Olimpia s-a văzut deseori în careul lui Semeniuc, dar a ratat patru mari ocazii de gol. Tabela a fost închisă jucătorul meciului Gligor, care a scăpat singur de la mijlocul terenului, a driblat și portarul și a realizat „pokerul” personal. Scor final: 6-1, cu mențiunea că măcenii au țintit de nu mai puțin de 5 ori bara, dar au avut și un penalty refuzat la hențul în careu al lui Horga.
Formații:
Macea: Semeniuc – Ardelean, Căta, Stan (51 Rădac) – Bont (47 Jurcă ), Husar, Marchiș (57 Țica), Drăgan (60 Săcui), Lăcătuș – Gligor, Rațiu.
Bocsig: Benea – Țîrlea, Miheț, Horga, Iercan – Popa, Ponta, Lucea, Raț – Covaci (52 I. Mîneran), D. Mîneran.
Arbitri: Dorinel Herțeg – Emil Cristea, Cristian Cășuț. Observatori AJF: Valer Mărginean și Petru Mihuța.

Recomandările redacției